How-2-Learn Sliedrecht Home    Individuele begeleiding    Cursussen    Over ons   Contact     
         
 

Individuele begeleiding 

 
 
Direct contact? Bel: 06 - 28584533
 
 
 
           
    Individuele begeleiding

Een extra steuntje in de rug

Sommige leerlingen hebben een extra steuntje in de rug nodig tijdens hun schoolloopbaan. Zij hebben onvoldoende aan de hulp die zij op school krijgen en zijn gebaat bij individuele begeleiding. Bij How-2-Learn wordt deze individuele begeleiding aangeboden. Samen met de ouders en het kind/ de jongere kijken we welke hulpvraag er is en gaan we aan de slag.

Door jarenlange ervaring in het basis en voortgezet onderwijs kan uitstekend aangesloten worden bij het ontwikkelingsniveau van uw kind. Ook is er voldoende kennis aanwezig over dyslexie en dyscalculie. Indien nodig wordt contact opgenomen met de school van uw kind, om de hulp nog beter aan te laten sluiten.

   
   

Thuis oefenen:

   
    Snel leren is leuk leren   Time2Plan je examen   Op weg naar snel leren   Snellezen en mindmappen    
   

Rekenen

 

Cito spelling

 

Woordentrainer

 

Tafels oefenen

   
                     
    Snel leren is leuk leren   Time2Plan je examen   Op weg naar snel leren   Snellezen en mindmappen    
   

Woordenschat

 

Spelling

 

Klokkijken

 

Woordenschat groep 7/8

   
                     
                     
         
   

Anderen over How-2-Learn...

   
         
   
     
  Reactie van een ouder  
 

"Wij zijn als ouders erg tevreden met de begeleiding en lessen die Hermy aan onze beide zonen geeft. Onze kinderen gaan er met veel plezier naar toe en we zien aan onze kinderen dat ze in het vak waar ze moeite mee hebben vooruit zijn gegaan en ze beginnen ook plezier te krijgen in de vakken waar ze moeite mee hadden. Wij zijn Hermy erg dankbaar vanwege haar professionaliteit, omgang met kinderen en manier van lesgeven dat past bij de behoefte van kinderen."

 
     
 
     
  Reactie van een ouder   

"Hermy van How-2-Learn heeft onze dochter fantastisch geholpen. Onze dochter had door omstandigheden een achterstand in vooral Nederlands en rekenen hierdoor zou haar startniveau VMBO basis/kader zijn. Nu zit zij in de eerste klas van het voortgezet onderwijs in de brugklas tl/havo."

     
   
         
   
     
  Reactie van een ouder  
 

"Onze zoon heeft concentratie problemen en dyslexie en had een grote achterstand met rekenen. Via de school zijn wij in contact gekomen met Hermy van Eck. Haar enthousiasme, bekwaamheid, geduld en aanpak heeft onze zoon enorm geholpen. Hij heeft veel meer zelfvertrouwen gekregen en gaat na 2 jaar nog steeds met veel plezier naar Hermy. Hermy bedankt."

 
     
 
     
     

 

     
   
         
         
         
         
         
         
 
    How-2-Learn  

Chr. Huygensstraat 8 3362VB Sliedrecht

06-28584533

hermy@how-2-learn.nl
Algemene voorwaarden

Facebook