How-2-Learn Sliedrecht Home    Individuele begeleiding    Cursussen    Over ons   Contact     
         
 

Remedial teaching 

 
 
Direct contact? Bel: 06 - 28584533
 
 
 
           
    Individuele begeleiding

Hulp bij lezen, spelling en rekenen

Als het op school niet lekker gaat en uw kind kan het niveau niet aan of zit niet lekker in zijn vel, dan gaat u op zoek naar hulp. Dat is waarschijnlijk de reden waarom u deze pagina bezoekt. Als ouder wilt u uw kind graag helpen, maar soms loopt u tegen grenzen aan. De hulp op school bij vakken als lezen, spelling en rekenen is onvoldoende op uw kind afgestemd of uw kind heeft grote achterstanden opgelopen. Scholen willen wel meer doen, maar kunnen niet met alle leerlingen individueel aan de slag. Ook kan het zijn dat uw kind niet lekker in zijn vel zit, waardoor hij zich onvoldoende kan ontwikkelen.

   
           
   

Passende begeleiding via How-2-Learn

Met de expertise die How-2-Learn heeft kunnen leerlingen uit het basis en voortgezet onderwijs individuele begeleiding krijgen die hen verder helpt. Of het nu gaat om lees- en spellingproblemen, rekenproblemen of individuele coaching, voor ieder kind gaat How-2-Learn op zoek naar passende begeleiding. Na een intakegesprek krijgt u te horen wat How-2-Learn voor u kan betekenen. Het spreekt voor zich dat de individuele begeleiding volledig afgestemd wordt op uw kind.

Wilt u meer weten of wilt u een afspraak maken, neem dan contact op met: hermy@how-2-learn.nl. Wilt u uw kind naar aanleiding van een telefoon- of intakegesprek aanmelden bij How-2-Learn voor individuele begeleiding, dan kunt u het contactformulier invullen.


     

     Reactie van een tevreden ouder:

QuoteOnze dochter zit in groep 6 en heeft moeite met rekenen. Daarom hebben we gekozen voor wekelijkse individuele begeleiding bij Hermy. Ze gaat er altijd met veel plezier naar toe. In de werkruimte zijn er leuke materialen (blokjes, papier, bijzondere klok, ganzenborden met tafels) en ze kan zich er goed concentreren op de opdrachten. Ook heeft Hermy heeeeeeel veel geduld, is onze 9-jarige dochter opgevallen. Wij zijn heel blij dat we op deze manier elke week extra kunnen rekenen.

         
         
         
         
         
 
    How-2-Learn  

Chr. Huygensstraat 8 3362VB Sliedrecht

06-28584533

hermy@how-2-learn.nl
Algemene voorwaarden

Facebook