How-2-Learn Sliedrecht Home    Individuele begeleiding    Cursussen    Over ons   Contact     
         
 

Snel leren = leuk leren 

 
 
Direct contact? Bel: 06 - 28584533
 
 
           
    Cursussen

Meer leren in minder tijd

“Snel leren = leuk leren” betekent meer leren in minder tijd en ook nog beter onthouden. Ik ben gecertificeerd trainer voor de cursus “Snel leren = leuk leren”.

Snel leren = leuk leren

   
         
   

Studievaardigheden

In groepen van 3 tot 6 deelnemers komen de volgende studievaardigheden aan de orde: 

• Wat voor soorten huiswerk zijn er en hoe leer ik die? leren leren
• Hoe bouw ik het leren voor een proefwerk of tentamen op en hoe plan ik dit? leren plannen
• Hoe leer ik sneller lezen en tegelijkertijd beter onthouden? leren snellezen
• Hoe kan ik hetgeen ik leer, langer onthouden? geheugentechnieken
• Hoe maak ik leren leuker? mindmappen, pauzemomenten, belonen

Duur van de cursus

De cursus “Snel leren = leuk leren” duurt zes weken. Je volgt iedere week een les van één uur. Zo leer jij jezelf de nieuwe technieken eigen maken. Je maakt gebruik van je eigen huiswerk om deze nieuwe technieken te leren. Zo wordt je weer eigenaar van je eigen leerproces en zal ook je zelfvertrouwen een boost krijgen.

Voor wie is de cursus?

De cursus “Snel leren = leuk leren” is geschikt voor leerlingen van het vmbo TL, de havo, het VWO en voor studenten uit het HBO en WO. Ook voor leerlingen met dyslexie is het volgen van deze cursus zeker aan te raden. Dyslectische leerlingen die deze cursus hebben gevolgd zijn allemaal minimaal twee keer sneller gaan lezen. Bijkomend voordeel is dat deze jongeren met de nieuwe leestechniek minder hoofdpijn hebben en mee kunnen doen met de les. De lessen worden gegeven in een gezellige praktijkruimte in het centrum van Sliedrecht.

Data en kosten

De cursussen worden gegeven in groepjes van maximaal zes leerlingen. De kosten bedragen € 279,95 per persoon, inclusief BTW en het boek “Snel leren = leuk leren”. Mocht je het boek al hebben gekocht, dan is de cursusprijs € 250,-. Geef dit wel duidelijk aan op het aanmeldformulier.

Hiervoor krijg je:

• 6 weken lang 1 uur in de week les in een groep van maximaal 6 personen.
• Basismateriaal om met de aangeleerde technieken aan de slag te gaan.
• 6 weken lang email coaching, indien nodig.
• Indien gewenst, korting op aanvullende verdiepingscoachingsuren.

Aanmelden

Aanmelden voor de cursus “Snel leren = leuk leren” kan door het contactformulier in te vullen. Vervolgens ontvangt u via de mail het inschrijfformulier. De aanmelding is pas compleet als het inschrijfformulier en de betaling zijn ontvangen door How-2-Learn. De cursus wordt gehouden op woensdagavond van 19.00 tot 20.00 uur en start meestal na een schoolvakantie. Via de facebookpagina Snel leren = leuk leren Sliedrecht kunt u op de hoogte blijven van actuele data en tijden. U kunt natuurlijk ook via het contactformulier informatie aanvragen.

Contactformulier

   


         
   

Wat anderen zeggen over deze cursus...

   
         
   
     
  Reactie van een leerling  
 

“Door de cursus ben ik anders gaan kijken naar mijn leerwerk. Ik plan beter en houd zo alles bij. Ik vond het altijd heel erg gezellig om naar de cursus toe te gaan en ben blij dat ik de cursus heb gevolgd.”

 
     
 
     
  Reactie van een leerling   

"De cursus heeft ervoor gezorgd dat ik beter cijfers haal en dat er rust is in mijn hoofd over het leren. Ik vond alles duidelijk en heb er veel aan gehad."

     
   
         
   
     
 

Reactie van een ouder

 
 

"Onze dochter heeft veel aan de cursus gehad. Ze kan het geleerde direct toepassen op haar eigen huiswerk en dus had ze niet het idee dat ze veel “extra” moest doen. Vanaf dag één was ze zeer enthousiast en ze vindt het zelfs jammer dat de cursus is afgelopen! De schoolresultaten zijn zeker al vooruit gegaan het dat geeft haar meer zelfvertrouwen. Ook was ze zeer te spreken over jou als persoon Hermy …... Lief, leuk en gezellig! Dus namen onze dochter en haar ouders: Bedankt!"

 
     
 
     
 

Reactie van een ouder

 
 

"Wij zijn heel erg tevreden over de cursus en hoe jij die gegeven hebt. Onze dochter is veranderd in een positieve puber, die weer grip heeft op haar schoolwerk. Heel erg bedankt. We zullen je zeker aanbevelen bij anderen!"


 
     
   
         
         
         
         
         
         
 
    How-2-Learn  

Chr. Huygensstraat 8 3362VB Sliedrecht

06-28584533

hermy@how-2-learn.nl
Algemene voorwaarden

Facebook