How-2-Learn Sliedrecht Home    Individuele begeleiding    Cursussen    Over ons   Contact     
         
 

Snellezen en mindmappen

 
 
Direct contact? Bel: 06 - 28584533
 
 
           
    Workshop snellezen

Geheugentechnieken voor volwassenen

Volgt u voor uw werk een opleiding of moet u voor uw werk veel lezen? Tijdens de workshop Snellezen en mindmappen voor volwassenen leert u sneller lezen en leert u hoe u dingen beter kunt onthouden door gebruik te maken van mindmaps. Daarnaast komen ook andere geheugentechnieken aan bod, die u kunt inzetten om dingen beter te onthouden. Ook komt een SWOT analyse aan bod.

   
         
   

Data, locatie en kosten

De workshop snellezen en mindmappen bestaat uit twee bijeenkomsten van 1,5 uur. Tussen de bijeenkomsten zit voldoende tijd om te oefenen met hetgeen geleerd is.

De workshop wordt gegeven in de praktijk van How-2-Learn, Chr. Huygensstraat 8, Sliedrecht. Per workshop is er plaats voor maximaal zes deelnemers. De kosten voor deze workshop zijn 125 euro. Dit is inclusief materiaal en BTW.

De workshop kan ook op locatie gegeven worden. Het minimaal aantal deelnemers is vier. Indien de groep groter is dan twintig wordt de groep gesplitst.

Aanmelden

Heeft u belangstelling en wilt u zich aanmelden? Vul dan het contactformulier in. How-2-Learn neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactformulier

   


         
   

Over deze workshop...

   
         
   
     
  Reactie van een deelnemer  
 

“Tijdens deze workshop heb ik geleerd om de stof samen te vatten in een mindmap. Hierdoor ben ik op een actieve en creatieve manier met de stof bezig en kan ik het beter onthouden.”

 
     
   
         
         
         
         
         
         
 
    How-2-Learn  

Chr. Huygensstraat 8 3362VB Sliedrecht

06-28584533

hermy@how-2-learn.nl
Algemene voorwaarden

Facebook