How-2-Learn Sliedrecht Home    Individuele begeleiding    Cursussen    Over ons   Contact     
         
 

Snellezen en mindmappen voor ouders

 
 
Meer weten? Bel: 06 - 28584533
 
 
           
    Studielift campusianium


Voor ouders van het Campusianium

Het Camphusianum in Gorinchem is in het schooljaar 2016-2017 in de brugklassen gestart met Studielift 123. In dit mentorprogramma worden studievaardigheden, sociale vaardigheden en (meta)cognitieve vaardigheden aangeleerd. Speciaal voor ouders van de leerlingen uit de brugklas bestaat er een mogelijkheid om kennis te maken met de studievaardigheden die de leerlingen aanleren. Zo kunt u uw kind thuis helpen en kunt u met deze vaardigheden tevens uw eigen werkzaamheden efficiënter doen.

   
         
   

De cursus

Tijdens de workshop leert u snellezen en mindmappen volgens dezelfde methode als Studielieft123. Ook het stappenplan plannen zal hierbij worden behandeld. De workshops worden gegeven in het schoolgebouw van het Camphusianum, ’s avonds van 19.00 tot 21.30 uur. Voor ouders uit Sliedrecht en omgeving bestaat er ook een mogelijkheid om de workshop te volgen in mijn praktijk.

Zoals vermeld in de folder die ouders op school hebben ontvangen, krijgt u een fikse korting op de gebruikelijke prijs. Wilt u hier meer over weten? Stuur dan een mailtje naar hermy@how-2-learn.nl

   


         
         
         
         
         
 
    How-2-Learn  

Chr. Huygensstraat 8 3362VB Sliedrecht

06-28584533

hermy@how-2-learn.nl
Algemene voorwaarden

Facebook